Art by Margrethe

Etter 3 år på Nydalen kunstskole med Heidi Øiseth som lærer, var det spennende å avslutte med en stor kunstutstilling på Rådhuset Galleri med ordfører Stabel i spissen.  Vi var 13 elever i vår klasse, og utstillingen ble både en flott markering og godt mottatt.

Maleriene mine  er naivistiske og laget med spontan frihet. Jeg er inspirert av historie og mennesker og  urmennesker, og deres håndverk, utstyr og liv. Bildene viser varme og energi og ærlighet. Jeg er alltid på søk etter det innerste, ærlige uttrykk uten jåleri.

Bildene kan ha språklige nedtegninger av noe man ikke vet, men kanskje aner. De er malt og tegnet i søk etter det skjulte som kan være både gledelig og ubehagelig. Og noen ganger ubehagelig. Arbeidene gir stemme til en egen verden og oppfordrer titteren til å vandre med blikket lage sine egne historier.

Jeg har 2-årig billedkunstutdannelse og 1 år med personlig kunstutvikling fra  Nydalen kunstskole.

Flere av mine arbeider er tilsalgs som orginaler eller kunsttrykk.

Du ser et utvalg av mine malerier og mer informasjon nedenfor. Ta kontakt med meg, hvis du ser noe interessant.

margrethe i hagen med maleri. malmø

Portfolio malerier

Et utvalg av mine malerier. Mer informasjon med mål og salgsinformasjon finner du under hver bilde. Flere av maleriene er også for salg som kunsttrykk.

HAR DU SPØRSMÅL? TA KONTAKT!