Om kunst og interiørharmoni…

Min interesse for interiør startet tidlig. Allerede da jeg var 7-8 år fant jeg mulige objekter å innrede, som en hytte i et tre, laget av min bror. Straks han var klar løp jeg lykkelig hjem i søndagskjolen og hentet min fars malingspann. Og malte. Med andre ord er innredning, styling, møblering ,snekring og design noe jeg alltid har likt og gjort. Fantasi, kreativitet og bruke hendene sammen med følelser og hode er gøy.

Som grunder drev jeg Chicas keramikk, glass og tekstil engros i 15 år, lifestylebutikken Chicas & Venner Majorstua i 8 år, begge populære og med god utvikling, før jeg fant  ut at jeg ville utvikle interiørharmoni og kunst videre, og lære mer om visualisering, farger og interiør. I tillegg har jeg utdannet meg til billedkunstner.  Tiden min deles mellom interiørkonsultasjon, reportasjejobber og kunst.  I mitt ateliér på Fornebu kultursenter, Forneburingen 13, kan jeg treffes etter avtale.  Du finner endel av bildene mine på denne websiden.

Jeg innreder og ominnreder hjem for private og lager interiørreportasjer for interiørblader. Min jobb i den sammenheng er styling og tekst, samt å finne de valgte hjem.  Jeg hjelper også med valg av bilder og kunst, samt møblere og henge opp kunst.

Fikk du lyst på hjelp? Stor eller liten hjelp, alt er mulig. Send gjerne en mail og fortell om hus/leilighet og omfang, så tar jeg kontakt for å avtale en konsultasjon.

Margrethe.
margrethe-profil